Title Image

Reimagine // Ikke at købe nyt er det aller mest bæredygtige

remake_kort_skjorter_genbrug

Reimagine // Ikke at købe nyt er det aller mest bæredygtige

Reimagine er et fantastisk udtryk. At gentænke det allerede eksisterende… måske noget kunne bruges på en anden måde, måske problemer kunne løses på en anden måde, måske jeg kunne tænke anderledes om mig selv… Det store spørgsmål er, om vi tør!

Når det blot handler om en kreativ tilgang til de materielle ting omkring os, er udfordringen knap så stor. Her kan vi med fordel bruge vores kreativitet til at forestille os nye sammenhænge eller nye anvendelsesmuligheder.

Remake er ikke bare et udtryk, men en disciplin jeg er stor fan, og stolt udøver af. Hvorfor smide ud, hvis man kan genbruge tingene på en ny måde, så de opfylder et nyt behov, tilføjer en ny kvalitet, eller blot får nyt liv. Denne gang er det mandens skjorter, der har fået nyt liv. Han slider konsekvent hul på albuerne af sine skjorter – det må have noget at gøre med en ensformig arbejdstilling :) Men nu er det sommer, så hvorfor ikke bare klippe ærmerne med huller af, og lave nogle flotte og nye kanter på de korte ærmer.

Man kan producere beæredygtigt, overveje hvordan vores ting nedbrydes mest forsvarligt, men ikke at købe nyt og lade være med at smide ud, vil altid være det mest bæredygtige.

No Comments

Post a Comment