Title Image

Skarpt arkitektonisk udtryk // Formland stemning

stelton_farver_grafisk_formland_nyheder

Skarpt arkitektonisk udtryk // Formland stemning

Så er det endelig blevet tid til lidt mere trend-inspiration fra Formland. Jeg har samlet mine indtryk under nogle samlende overskrifter… for der er simpelthen så meget man kunne tage fat i.Under denne overskrift har jeg samlet lidt af det produkt- og smykkedesign der har et arkitektonisk formsprog. Stelton har generelt en meget skarp grafisk tilgang til deres produkter, og farverne ligger, som de ses på stagerne ovenfor, indenfor en præcist afstemt farveskala, der matcher de øvrige produktlinier.

Udover produkterne fra Stelton ses smykker fra Vitsø og ByBo. Generelt er jeg ret vild med geometriske og arkitektonisk inspirerede smykker. Jeg kan godt lide det maskuline og enkle formsprog geometrien giver smykkerne.

 

smykker_arkitektonisk_formland_enkelt

stelton_news_formland_blue

stelton_news_formland_grafisk_black

smykker_arkitektonisk_formland

bybo_ring_pipes_formland_grafisk

2 Comments
 • Line møller

  19. november 2015 at 20:38 Svar

  Hvem er designeren bag de firkantede grafiske øreringe? Evt. Hjemmeside?

  • Camilla Engrob

   22. november 2015 at 22:30 Svar

   Det kan jeg desværre ikke helt regne ud. Da jeg lavede indlægget prøvede jeg at hitte frem til det rigtige visitkort… men det lykkedes ikke. Jeg har endnu en gang prøvet at lege detektiv, men uden resultat. Hos http://www.vitsoe.dk/en/ kan du finde noget der ligner (de er også nævnt i indlægget). Håber det kan bruges.

Post a Comment