Title Image

Søvn er det nye sort

sort_trend_2014

Søvn er det nye sort

Det nemt… det handler bare om at lukke øjnene… sort. Helt sort. I følge Charlotte Torpegaard er søvn det mest hotte skønhedstip i 2014. Det er billigt, det er tilgængeligt for alle, men hvorfor er det så svært at sove godt og sove længe nok? Da vi snart får et spædbarn i huset, bliver søvn nok en af de helt store udfordringer i 2014. Men jeg har tænkt mig at tage kampen op, for jeg fungerer bedst på nok og god søvn. Kampen kommer til at blive mod det evige krav jeg stiller til mig selv om ultimativ effektivitet, og om at udrettet noget betydningsfuldt 24/7. Jeg håber, at jeg i 2014 bliver bedre til aktiv at vælge stilhed, meditation og afspænding til. For en god nattesøvn kræver stilhed og afkobling.

No Comments

Post a Comment