Title Image

Stor, større, accessories // microtrend

stor_sikkerhedsnal_safetypin_trend

Stor, større, accessories // microtrend

Selvom man ikke er modeblogger, kan man jo godt være helt vild med accessories :) Jeg er meget glad for accessories, særligt dem der er lige at gå til, eller helt enkle selv at lave. Et eftermiddags DIY-projekt. Modeugerne i både København og Stockholm er netop overstået, og jeg følger med med stor interesse. Farver, snit, linier og materialer. Et par micro-trends jeg har fået øje på inden for accessories er: kæmpe sikkerhedsnålen (som jeg tilfældigvis havde en liggende af nede i kælderen… jeg kan slet ikke huske hvorfra. Sikkert et loppefund), og halskæder med store perler hele vejen rundt. Vi har jo et stykke tid set lange halskæder med 2-3 perler på, gerne i træ (både natur og malet) og porcelæn, men nu skal der endnu flere perler på snoren. Jeg fandt en stor pose naturperler frem (sikkert fra søstrenegrene) og tilføjede en lilla porcelænsperle.

Perler_trae_store_trend

Perler_trae_store_trend_lilla

No Comments

Post a Comment