Title Image

Strik til din te… hygge i kulden

strik_teen_hygge

Strik til din te… hygge i kulden

Jeg har været i gang med at eksperimentere med nye strikketeknikker – nye for mig. (se hvorfor her). Jeg har aldrig rigtig strikket med flere forskellige farver i mønster. Jeg har strikket mange striber, men det kræver jo ikke en særlig teknik.

Hvad man kalder strik til sit teglas ved jeg ikke, men det er vildt smart og oplagt til en lille strikkeprøve. Jeg har ikke selv fundet på dette lille påhit – inspirationen er fra Ingolfs kaffebar. En hyggelig AmagerCafe.

Ovenfor ses et eksperiment med Gobelin-strik, det gik fint og resultatet blev ret flot synes jeg. Til gengæld gik forsøget med Jacquardstrik, som ses nedenfor, ikke specielt godt. Her skal man virkelig holde tungen lige i munden og holde fat på garnet på en helt speciel måde. Måske jeg genoptager forsøget en anden gang.

 

strik_varm

strik_farver_diagram

1 Comment

Post a Comment