Title Image

Ugens inspiration: Hverdags genbrug

Hverdags_genbrug

Ugens inspiration: Hverdags genbrug

Jeg er en samler – der går ind for genbrug og remake.  Jeg er ikke meget for at smide ud, hvis der er den mindste chance for, at jeg kan bruge tingene igen eller lave dem om til noget nyt… dejligt at jeg både har en rummelig kælder og et loftrum. Det hele står nemlig ikke oppe stuen, her elsker jeg nemlig at skære ind til benet og få rydet det unødvendige væk – det kan være vanskeligt at være mig.

Billederne: Konservesglas – jeg har i enkelte tilfælde spraymalet lågene, ellers vælger jeg dem med pæne låg. Dem bruger jeg til at opbevare bånd og dimser i hobbyrummet; til madrester og div. krydderier i køkkenet; huricanes til havefester. Diverse dåser og bøtter genbruges til legemad. Aflagte glas fra linsevæske bruges til at sortere perler i. En sæbedispenser friskes op med masking tape, og fyldes op igen og igen. Gamle skuffer gemmer legetøj under sofaen i stuen.

hverdagen_genbrug_glas

hverdag_genbrug_huricane

Hverdags_genbrug_legemad

Hverdag_genbrug_linserv

Hverdag_genbrug_dispenser

Hverdags_genbrug_skuffer

 

No Comments

Post a Comment