Title Image

Ugens inspiration: julepynt

julekugler_gron_neon

Ugens inspiration: julepynt

Nu er det snart december… og forhåbentlig får jeg snart lidt tid til hygge med at lave lidt julepynt. Det bliver ikke til meget nyt – for det første har jeg så meget fint i forvejen, og for det andet synes jeg ikke huset skal plastres til med julepynt. Men jeg har et par ideer jeg skal have afprøvet. Hold øje med DIY-julepynts ideer den næste tid.

Jeg kan rigtig godt lide årets julepynt-trend. Der er plads til nyfortolkning, nye farver og nye former. Det afspejler den tid vi lever i – det er ikke tungt og gammeldags. Her er lidt inspiration.

Keramik juleophæng med print; Grønne julekugler med neon pink (her findes top-billedet også); Sort tape med juletekst; Juletræ med masser af farver; Geometriske julekugler DIY; Juleophæng fra ferm (et af mange rigtig flotte)

keramik_jul_dekoration_print

neon_green_kugler

tape_christmas-black

Jule_trae_farver.jpg

Geometriske_julekugler_DIY_2

Geometriske_julekugler_DIY_1ferm_juleornament

No Comments

Post a Comment