Title Image

Årets adventskrans // Sej design

adventskrans_sej_design_kobber_messing_stjerner_sort_2

Årets adventskrans // Sej design

Så er årets adventskrans helt på plads. Den er ret minimalistisk – dog alligevel dekorativ og med masser af jul. Jeg er gået efter enkelthed, ægthed og naturlighed i materialevalget. Jeg har brugt en sorte bakke og sorte stjerner fra Sej design; lærkekogler; klips fra Søstrene Grene i enten messing eller kobber (foldet ud så de bliver til hjerter); og selvfølgelig hvide bloklys.

Jeg er ret glad for resultatet, og endte med at bruge kobberhjerterne. Om et par dage får jeg lavet kalenderlys dekorationen færdig, der kan jeg godt afsløre allerede nu, at jeg har brugt messing hjerterne :)

Sej design laver nogle klassiske basisprodukter af høj kvalitet – holdbart både i design og materiale. De laver både urtepotter, bakker, julepynt og diverse opbevaring til køkken, bad og kontor . Der kommer ikke en helt ny kollektion hvert halve år, til gengæld kommer der jævnligt enkelte nye og gennemtænkte produkter, der ofte udspringer af et set behov. Produkterne er lavet i sort gummi – et materiale, som den familiedrevne virksomhed, har en stor erfaring og en virkelig lang historie med at producere diverse produkter i.

Det sorte gummi er naturligt slidstærkt og holdbart, både i forhold til vand og stød – mega børnevenligt :)

På deres egen side, kan du se alle deres fine produkterne og en masse virkelig smukke inspirations billeder. Lige nu får du tolv stjerner, som dem jeg har brugt til adventskransen, samt fri fragt, hvis du køber for mere end 500,- på deres webshop.

Hvis du vil have lidt mere inspiration til adventskransen, kan du se sidste års, der var delvist købt i Biltema :) Eller forrige års hvor jeg havde pyntet kubusstagen.

 

adventskrans_sej_design_kobber_messing_stjerner_sort_1

adventskrans_sej_design_kobber_messing_stjerner_sort_3

adventskrans_sej_design_kobber_messing_stjerner_sort_4

adventskrans_sej_design_kobber_messing_stjerner_sort_5

adventskrans_sej_design_kobber_messing_stjerner_sort_6

adventskrans_sej_design_kobber_messing_stjerner_sort_7

adventskrans_sej_design_kobber_messing_stjerner_sort_8

adventskrans_sej_design_kobber_messing_stjerner_sort_9

 

No Comments

Post a Comment