Title Image

Det perfekte tørklæde…

scarf_accessories_farver

Det perfekte tørklæde…

… det findes ikke. Man har ikke bare brug for et tørklæde, man har brug for mange. Hvilket tørklæde man har brug for afhænger af humør, hvilket tøj man ellers har på og formål. Men tørrklædet isoleret set som beklædningsgenstand eller accessories er perfekt. Jeg er vild med med tørklæder – og jeg har mange. Til et hvert formål og til et hvert outfit. (billederne her viser kun et udsnit – dem jeg bruger mest for tiden) Jeg finder gerne mine tørklæder på rejser og i genbrugsforretninger, eller også strikker jeg dem selv. Det gør dem mere unikke og giver dem lidt historie.

Det perfekte tørklæde passer fantastisk til trenden med den enkle herreinspirerede skjorte. Så bliver den pludselig mere feminin og meget mere personlig.

scarf_accessories_blomster

scarf_accessories_strik

scarf_accessories_blomster_skjorte

scarf_accessories_trees

No Comments

Post a Comment