Title Image

EyesWideOpen på Etsy // Creative Overload

messing_smykke_farver_brass_pipe

EyesWideOpen på Etsy // Creative Overload

Creative overload – jeg får en ide, og så skal den hurtigt føres ud i livet. Nogen gange viser det sig, at ideen slet ikke holder, mens resultatet andre gange bliver ret skønt… hvis jeg selv skal sige det :)

Jeg er også stor fan af kreative pauser – det er et frirum for mig. At skabe, bare for at skabe; afprøve ting, uden at vide hvor det ender.

Ofte har jeg svært ved at begrænse mig til “eget forbrug”… når man nu er i gang, og har fundet materialerne frem. Denne kreative overproduktion vil jeg gerne dele med jer. Måske er et enkelt, råt smykke i messingrør lige det du har drømt om, eller også er du blevet lidt forelsket i et broderet hårbånd :) Så er der nu råd at hente.

Det er ikke fordi, der ligger så meget endnu, men nu kan du besøge EyesWideOpenShop på Etsy. Der bliver ikke tale om masseproduktion, eller et konstant flow af nye ting. Til gengæld, kan jeg i de fleste tilfælde godt overtales til, at producere ekstra eller særlige udgaver efter bestilling :)

Du kan se flere billeder af hårbåndet her.

 

messing_smykke_farver_blue

messing_smykke_farver_blue_2

notebook_journal_paperlove_5

notebook_journal_paperlove_8

Broderi_hairband_embroderi_strech

messing_ror_smykke_farver_brass_pipe

long_blue

No Comments

Post a Comment