Title Image

Foråret er tilbage // jeg er tilbage…

wulff_konstali_cafe_amager_interior_kontor_1

Foråret er tilbage // jeg er tilbage…

Der er gået mere end en måned siden sidste blogindlæg…. det er alt alt for længe. Det har på ingen måde været frivilligt, men der har simpelthen ikke været hverken tid, ro eller overskud til det. Men der er håb forude. Det er forår, solen varmer, lille Abel har endelig fået plads i vuggestuen og i dag har jeg fået lidt ekstraordinær tid til mig selv – en virkelig tiltrængt pause fra børn og blokfløjtekoncerter.

Jeg har brugt noget af formiddagen her, på Wulff og Konstali, med at arbejde lidt og skrive dette indlæg. Det er et fantastisk sted. Det har en virkelig skøn stemning, og maden er virkelig god. Det er ikke bare en cafe, men også et bageri og en deli. Stedet bruges meget til små foretningsmøder, spændende arbejdsmøder og af selvstændige der har brug for lidt tid væk fra hjemmekontoret. I weekenden er der godt fyldt op af venne- og familiehygge. Jeg synes der er en virkelig inspirerende atmosfære – jeg er vild med det…. og så ligger det på mit skønne Amager.

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om stedet – men det kan ikke anbefales for tit :)

wulff_konstali_cafe_amager_interior_spring

wulff_konstali_cafe_amager_interior_kontor

wulff_konstali_cafe_amager_interior_stole

wulff_konstali_cafe_amager_interior_2

wulff_konstali_cafe_amager_interior_stemning

wulff_konstali_cafe_amager_interior_1

No Comments

Post a Comment