Title Image

Kalenderlys 2015 // Kogler og korkpropper

kalenderlys_kogler_2015_messing_2

Kalenderlys 2015 // Kogler og korkpropper

Så er årets kalendelysdekoration også på plads. Ava på 4 1/2 har også været kreativ. Selv om moren udstyrrede hende med korkpropper og oliemaling – og da også i udgangspunktet havde en ide om, hvordan det kunne ende – er det alene hendes fortjeneste, at det blev så godt. Jeg er vild med det umiddelbare og tilfældige udtryk som børn mestre til perfektion.

Kogler er simpelthen så julede i min verden. Samtidig er de virkelig smukke, rå og en flot kontrast til det blanke messingfad. Materialitet, materialesamspil og kontraster mellem materialer betyder virkelig meget for designet, synes jeg. Det er ofte en afgørrende detalje. Selv når der “kun” er tale om en kalenderlysdekoration, er det ofte med materialevalget og det samspil jeg starter.

Kalenderlyset er fra Søstrene Grene, ligesom de smukke messingklips der er foldet til et hjerte. Koglerne er malet med special-tuscher fra Creas, der bruges som en klassisk guld-tusch. Messingfadet er fra et loppemarked. Korkpropperne er nogen jeg har fundet på et loppemarked for mere end ti år siden. Det var egentlig kasserne de lå i, jeg var interesseret i, men tænkte, at jeg nok skulle finde på noget at bruge propperne til engang.

Se årets adventskrans med kobber-klips-hjerter. Og hvis du mangler julekort, kan du finde print-selv julekort, og eksempler på hvordan de kan gøres personlige her.

 

kalenderlys_kogler_2015_messing

kalenderlys_kogler_2015_messing_3

kalenderlys_kork_2015_maling_lille_pige

kalenderlys_kork_2015_maling

kalenderlys_kogler_2015_messing_4

No Comments

Post a Comment