Title Image

Min nye Label Maker / smukke ord i smuk orange

ord_uro_labelmaker

Min nye Label Maker / smukke ord i smuk orange

En lille trendy, let og betydningsfuld uro. Trendy: den er orange, den er personlig og det er en uro som stilleben. Let: et hurtigt DIY-projekt, hvor du kun skal bruge en Label Maker, en snor, et par perler og en saks. Betydningsfuld: fordi jeg har valgt nogle ord der betyder noget for mig og for vores familie. Ord (ord-par) jeg gerne vil mindes om i min hverdag.

Rødder – vinger; kærlighed – motivation; omsorg – udfordring; tillid – styrke; respekt – frihed. Måske er det ene ord afhængig af hinanden, måske er det ene ord afgørende for det andet, måske er det ene ord nødvendigt for det andet.

Label Makeren stod på min ønskeseddel. Jeg fik den ikke, men har efterfølgende bestilt den hos Amazon.

orange_uro_label_maker

label_maker_neon_retro

orange_label_maker_uro

No Comments

Post a Comment