Title Image

Ugens inspiration: Mine julegaveønsker

Archive_Hill_Hay_jul

Ugens inspiration: Mine julegaveønsker

Der er så mange fine ting man kan ønske sig – og man må ønske sig hvad man vil. Jeg er til smukt og holdbart design. Vi har nogle virkelig dygtige designfirmaer i Danmark – Kahler, Becksöndergaard, Hay, Stelton – og jeg er stor fan, for de gør sig virkelig umage. Steltons nye praktiske og økonomisk-fornuftige serie RigTig er virkelig spændende.

Øverst ses Archive Hill fra HayClip Clip fra HayLup lysestage fra HAY; to smukke tørklæder fra Becksöndergaard du kan finde her (husk at du kan få 10% rabat med en rabatkode fra tido.dk til Zalando); Røreskåle fra RigTig designet af Stelton; Lysestage fra Kähler; Lyngbyvasen; akryl skuffe boks fra Nomess Copenhagen; sidst men ikke mindst ønsker jeg mig en Retro Label Maker til gode kreatime.

HAY_clip_clip_Kaffeske_jul Lup_kobber_hay_kvadrat_lysestage torklaede_becksondergaard_jul_1 torklaede_becksondergaard_jul_2 roreskal_rig_tig_stelton_jul

kahler_lysestage_jul_2013

Lyngbyvasen_klassiker_julegavernomess_3_drawer_akryl label_maker_neon_etsy

 

1 Comment

Post a Comment