Title Image

Julepynt 2015 // Elsker at inspirere skønne kvinder

julepynt_2015_bjelde_lether_kogle_papir

Julepynt 2015 // Elsker at inspirere skønne kvinder

Jeg er vild med, at inspirere jer der kigger med på bloggen. Men det er endnu sjovere, hvis man kan få lov til at inspirere i “real time”. De sidste par uger har jeg haft besøg af nogle skønne kvinder i krea-kælderen. De kom forbi for at blive inspireret og for at lave lidt nyt julepynt – jeg er en samler i kreadims, så der var rigeligt at dele ud af. Kvinder der er kreative og gode til at snakke, i kombination med mørk choko og lidt julemusik er fantastisk.

Jeg kan rigtig godt lide at arbejde med kontraster: lette og tunge, grove og fine, natur og farver. Kontrasterne er med til at understrege og fremhæve materialerne hver i sær. Ved fx. at hænge det grove og ru læder op i en fin og tynd metaltråd, fremhæves det hvor grov læderet er.

De store messingbjælder er købt for flere år siden i Thailand, men lignende kan sikkert findes i Panduro. Tuscherne, der er brugt til at male på koglerne, er fra Creas. De kan fås i al verdens smukke farver, og opfører sig lige som en klassisk guldtusch. Stjernerne i sort gummi er fra Sej Design. Du kan læse mere om både adventskrans og kalenderlys, hvor flere af de samme materialer er brugt.

Hvis du gerne vil lære at lave papirdiamanten, kan du finde en vejledning her.

julepynt_2015_bjelde_leather

julepynt_2015_lether_kogle_papir

julepynt_2015_traeperle_papir_diamant

julepynt_2015_messing_papir_diamant

julepynt_2015_kogle_papir

julepynt_2015_bjelde_leather_1

julepynt_2015_traeperle_papir_diamant_kork

julepynt_2015_kogler_grankogler_farver

julepynt_2015_kogler_sorte_stjerner_sejdesign

julepynt_2015_traeperle_papir_maling

No Comments

Post a Comment